Coöperatieve Uitvaartvereniging De Varenhof

De Varenhof sinds 1914

Uitvaartvereniging De Varenhof is in 1914 opgericht. Tijdens de oorlog namen enkele Ermeloërs het initiatief om gezamenlijk begrafenissen te verzorgen. Zo wilden ze een goede begrafenis voor iedereen betaalbaar maken.

De dienstverlening van de vereniging is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid en aangepast aan wettelijke eisen en persoonlijke wensen. Inmiddels zijn 3.500 gezinnen lid van de uitvaartvereniging, zo’n 9.000 personen.

De vereniging verzorgt begrafenissen en crematies en de complete organisatie daar omheen. Ons eigen uitvaartcentrum grenst aan de algemene begraafplaats Ermelo. In het sfeervolle gebouw vindt u alle benodigde faciliteiten, zoals een aula, voorzien van audiovisuele apparatuur, een royale en sfeervolle koffiekamer en ruimten voor de condoleances en het opbaren. Voor opbaren kan gebruik gemaakt worden van familiekamers. Deze kamers zijn 24 uur per dag toegankelijk.

We staan dag en nacht voor u klaar, of u nu lid bent van onze uitvaartvereniging of niet.

Ook ons kantoor is in De Varenhof gevestigd. Hier kunt u elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur terecht voor het verkrijgen van informatie.

Praktisch alle zaken rond de uitvaart kunnen wij voor u regelen en verlenen daarbij begripvolle hulp. Onze uitvaartverzorger neemt overeenkomstig uw wensen de organisatie op zich. Van aangifte bij de burgerlijke stand, melding bij de uitvaartverzekering tot het verzorgen van rouwbrieven en advertenties. In principe zal de uitvaartleider die de uitvaart opneemt ook de uitvaart uitvoeren. Ook is het mogelijk dat u voorkeur heeft voor een bepaalde uitvaartverzorger en dan wordt aan uw wens gehoor gegeven.

Met uw vragen en wensen kunt u bij De Varenhof terecht;
wij staan u ook terzijde bij de voorbereiding.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen:

0341-554080

Onze organisatie

De Ermelose Uitvaartverzekering NV biedt u een complete uitvaartverzekering tegen een lage premie. U betaalt bij ons minder premie, omdat wij met een kleine organisatie werken en geen winstoogmerk hebben zoals commerciële verzekeraars. Het bedrag komt dus geheel ten goede aan de verzekerden.

Ons team