Klik voor afspelen

Faciliteiten

Op deze pagina geven wij u door middel van foto’s een indruk van de faciliteiten van De Varenhof.

U bent uiteraard ook hartelijk welkom wanneer u bij het voorbereiden van een uitvaart persoonlijk in ons uitvaartcentrum rond wilt kijken. 

Voor een afspraak kunt u bellen tel. 0341 554080. Het is ons een genoegen u in onze ruimtes rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. 

Aula

De Varenhof beschikt over een ruime aula met 150 zitplaatsen. Door het gebruik van losse stoelen kan een kleinere of grotere setting worden ingericht al naar gelang de grootte van het gezelschap en de wensen.

De aula beschikt over moderne audio-visuele apparatuur voor het presenteren van foto’s en video’s, een internetverbinding waarmee de plechtigheid op afstand kan worden meebeleefd en de mogelijkheid de plechtigheid op te nemen om later terug te kunnen kijken. Ook zijn er een piano en orgel in de aula aanwezig die tijdens de plechtigheid bespeeld kunnen worden.

Koffiekamer

De koffiekamer is in 2021 verbouwd en sfeervol gemoderniseerd. In deze ruimte kan de familie elkaar ontmoeten voorafgaand aan de afscheidsplechtigheid, de eventuele condoleance-bijeenkomst en alle denkbare horeca-faciliteiten voorafgaand of na afloop van de afscheidsplechtigheid. Ook kan in de koffiekamer de plechtigheid in de aula worden gevolgd.

Met uw vragen en wensen kunt u bij De Varenhof terecht;
wij staan u ook terzijde bij de voorbereiding.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen:

0341-554080

Horeca

De condoleance- en uitvaartplechtigheid kan worden omlijst met alle denkbare en gewenste horeca-voorzieningen. Of deze nu van een toeleverancier worden afgenomen of door de familie zelf verzorgd, de koffiedames van De Varenhof presenteren met zorg en aandacht datgene wat u uw gasten op de dag van het afscheid aan wilt bieden. Over de keuze en mogelijkheden van catering staan onze uitvaartverzorgers u graag terzijde.

Spreekkamer

Het is mogelijk van de spreekkamer in ons uitvaartcentrum gebruik te maken wanneer het regelen van de uitvaart niet thuis kan plaatsvinden.
Graag voorzien wij u daarbij van koffie, thee of frisdrank.

24-uurskamers

De Varenhof beschikt over 2 zogenaamde 24-uurskamers waar de overledene kan worden opgebaard. Deze ruimtes zijn van buitenaf 24 uur per dag bereikbaar met de sleutel die u in beheer krijgt gedurende de tijd van opbaring. Zo is het mogelijk op zelf te kiezen momenten in alle rust bij de overledene te zijn en u voor te bereiden op het definitieve afscheid