De Ermelose Uitvaartverzekering

De Ermelose Uitvaartverzekering NV biedt u een complete uitvaartverzekering tegen een lage premie. U betaalt bij ons minder premie, omdat wij met een kleine organisatie werken en geen winstoogmerk hebben zoals commerciële verzekeraars. Het bedrag komt dus geheel ten goede aan de verzekerden.

Lage premie

De verzekeringspremie stellen we vast op basis van de gewenste uitkering in euro’s. Daarnaast is uw leeftijd op het moment van afsluiting bepalend. Hoe eerder u de verzekering afsluit, hoe langer u kunt ‘sparen’ en hoe lager de premie per jaar. Het premiebedrag is vast gedurende de gehele looptijd. Van de uitkering kunt u de begrafenis of crematie betalen en alle overige uitvaartkosten. Het eventueel resterende bedrag kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een grafmonument of urn.

Als verzekerde bent u tevens lid van de Coöperatieve Uitvaartvereniging Ermelo. U krijgt als lid een korting van € 300,- op de uitvaart bij onze vereniging.

Het is ook mogelijk deel te nemen in ons depositofonds, met een vaste looptijd tussen 5 en 35 jaar. Het depositobedrag behoeft u bij de inkomstenbelasting niet aan te geven in box 3. Na afloop van deze periodes zijn de verzekering premievrij en de verzekerde uitkering waardevast. Ook kan het afsluiten van een uitvaartverzekering fiscaal aantrekkelijk zijn. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Als aanvullende verzekering

Bent u al verzekerd, dan is het raadzaam het polisbedrag eens te controleren. Het verzekerde uitkeringsbedrag kan te laag zijn. Met een extra polis bij onze uitvaartverzekering kunt u het verzekerde bedrag bij overlijden verhogen. U betaalt uiteraard alleen premie voor het aanvullende deel.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Voor een vrijblijvend persoonlijk advies komt onze verzekeringsadviseur graag bij u langs.

 Voordelen op een rij

  • Verzekerd in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Complete dekking voor alle uitvaartkosten
  • Lage Premie
  • Korting van € 300,- op de uitvaart
  • Keuze om deel te nemen aan een depositofonds
  • Bij onderverzekering betaalt u alleen premie voor het nieuw te verzekeren bedrag
  • Wanneer u verhuist blijft u bij de Ermelose verzekerd. We verzorgen uw uitvaart in Ermelo of elders.

Download hier het dienstverleningsdocument: Risico’s afdekken

Bekijk hier onze basisvoorwaarden

In plaats van DNB is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onze toezichthouder.

De EUV is geregistreerd bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Wilt u meer weten?

Verstuur onderstaande formulier ingevuld in en
wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verstuur uw vraag